Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ… ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΙΜΙΑ (video EOE) ΠΡΟΛΟΓΟΣ Π.ΚΟΦΣΑΝΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΟΕ


Ε.Ο.ΕΕρευνητικός Οργανισμός Ελλήνων
… Σαν σήμερα το 1996 και ώρα 01:40 Τουρκικές ειδικές δυνάμεις αποβιβάζονται στη Μικρή Ίμια. 
Στις 05:30 της ίδιας μέρας ελικόπτερο του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, που απονηώθηκε από τη φρεγάτα Ναυαρίνο για να διαπιστώσει την παρουσία των Τούρκων στη βραχονησίδα κατέπεσε κατά την επιστροφή του στη φρεγάτα και τα τρία μέλη του πληρώματος, ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, σκοτώθηκαν.

Σχετικά με τις αιτίες πτώσης του ελικοπτέρου έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις. 
Η επίσημη θέση του Πολεμικού Ναυτικού είναι ότι το ελικόπτερο κατέπεσε λόγω κακοκαιρίας και απώλειας προσανατολισμού του πιλότου (Vertigo). 
Την θέση αυτή υποστήριξε πρόσφατα ο πρώην αρχηγός ΓΕΝ ναύαρχος Αντώνης Αντωνιάδης, αναφέροντας μάλιστα πως η τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ προσφέρθηκε να βοηθήσει, αλλά πήρε άμεσα από τους πιλότους του ελικοπτέρου αρνητική απάντηση. 
Ωστόσο, υπάρχει διαδεδομένη στην Ελλάδα η άποψη ότι το ελικόπτερο καταρρίφθηκε είτε από το Τουρκικό Ναυτικό είτε από τους τούρκους καταδρομείς που υπήρχαν πάνω στο νησί, και ότι η αληθινή αιτία της πτώσης αποκρύφτηκε προκειμένου να λήξει η κρίση και να μην οδηγηθούν οι δύο χώρες σε γενικευμένη σύρραξη ή ακόμα και σε πόλεμο… 
Αυτή είναι η επίσημη αναφορά της ιστορίας. 
Η ιστορία όμως γράφτηκε από τους νικητές- προδότες. 
Κανένα τσόντο κάναλο – κανένας ψευτό ελληναράς δεν έκανε αναφορά σήμερα για τα ίμια αλλά όλοι το πέρασαν στα ψιλά…

 Εμείς εδώ όπως προστάζουν οι όρκοι που έχουμε δώσει προς την πατρίδα, την κοινωνία, την οικογένεια μας αλλά και τους ίδιους μας τους ευατούς. 
Όλοι μας είμαστε σε πόλεμο όχι γιατί πρέπει αλλά επειδή το ωφείλουμε… 
Και όταν εμείς πάλι θα είμαστε νικητές θα γράψουμε στην ιστορία των Ιμίων :
ΣΗΜΙΤΗΣ – ΠΑΓΚΑΛΟΣ – ΑΡΣΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Υ.Γ Όσο και εάν κάποιοι θέλουν να φιμώσουν τον ΕΟΕ να ξέρουν πως πάνε να τα βάλουν άδικα με δυνατές ψυχές. Γιατί οι ψυχή του ΈΛΛΗΝΑ κάνει πράξεις και όχι μόνο λόγια… Δυναμώνουμε, είμαστε πολλοί, θα χτυπήσουμε σε ανυποψίαστο χρόνο, να μας περιμένετε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ. ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ, ΜΑΣΟΝΩΝ, ΨΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ.

ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ (ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου