Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Από τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέτη στον Σαμαρά και στον Τσίπρα.


Αθήνα  23 Ιανουαρίου 2013.

 Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Σαν μια κατάρα που επικάθησε στον σβέρκο αυτού του Λαού και αυτής της Πατρίδας, από το 1830 και τη Συνθήκη του Λονδίνου (οπότε η Ελλάς τέθηκε υπό την υψηλή επιστασία/προστασία των μεγάλων δυνάμεων), συνεχίζεται αδιάλειπτα και μέχρι σήμερα, ο εφιάλτης που βιώνει αυτός ο τόπος.
Από τον Μαυροκορδάτο και τον Κωλέτη, του Αγγλικού και του Γαλλικού κόμματος αντίστοιχα, συνεχίζεται η ιστορία της διαπίστευσης των μπερτόδουλων της εξουσίας, σε κέντρα ξένα, μακριά και πέρα από τα εθνικά σύνορα.
Με τελευταίο στο χορό τον «ριζοσπάστη» Τσίπρα, ο οποίος οσονούπω καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στον Uncle Sam και στο περίφημο ίδρυμα Brookings, μετά φυσικά από τα χαμόγελα και το… κλείσιμο ματιών με νόημα, με τους «χασάπηδες» Γερμανούς.
Το Brookings, είναι ένα υποτιθέμενο ιδιωτικό ίδρυμα, του οποίου πρόεδρος του διοικητικού του συμβουλίου είναι ο Τζον Θόρτον, πρόεδρος της Goldman Sachs. Σε αυτό το ίδιο το Brookings κλήθηκε και ο Παπανδρέου-ΓΑΠ, πριν γίνει πρωθυπουργός καθώς και πολλοί άλλοι «Έλληνες» πολιτικοί. 


Ένα ίδρυμα που συνδέεται άμεσα με τον Σόρος, την παγκόσμια νέα τάξη πραγμάτων, τον Ροθτσιλντ, τον Ρόκφελερ και όλο τον πυρήνα του βαθέως βορειαμερικανικού κράτους, που ακούει στο όνομα USA Administration. Ένα ίδρυμα στο διοικητικό συμβούλιο του οποίο είναι μέλη άτομα άμεσα συνδεδεμένα με χρηματοπιστωτικά συγκροτήματα της Τουρκίας, ο πρόεδρος της Νάϊκ, (έχει καταδικαστεί πάνω από 20 φορές στα αμερικανικά δικαστήρια για παιδική εργασία και για εξόντωση εγκύων γυναικών που εργάζονταν στα εργοστάσια του στο Μπαγκλαντές, την Ινδία και αλλού), η πρόεδρος του τμήματος της  Goldman Sachs για τις παγκόσμιες αγορές, ο ειδικός της Pepsi co για τις σχέσεις με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ένας διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs, ο Μάριο Ντράγκι, πρόεδρος της Ε.Κ.Τ. κλπ κλπ λουλούδια της παγκοσμιοποίησης.
Σε αυτό το «περιβόλι» της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων, κατέθεσε/καταθέτει τα διαπιστευτήριά του ο νέος Κωλέτης, (ή Μαυροκορδάτος αν προτιμάτε ο «εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός»), Αλέξης Τσίπρας. Επιβεβαιώνοντας πως σε αυτήν την δύσμοιρη χώρα, από την δολοφονία του μοναδικού Έλληνα πολιτικού αυτού του τόπου, του Ιωάννη Καποδίστρια, και την επικράτηση του θλιβερού φαναριώτη Μαυροκορδάτου και του άθλιου γιατρού του Αλή Πασά Κωλέτη, δεν άλλαξε τίποτε.
Και εμείς από την πλευρά μας, ως Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, ως η μοναδική και μοναχική εκείνη φωνή μέσα στα πολιτικά σκουπίδια που εισχώρησαν πια με τη μπόχα τους, μέσα στα σαλόνια των σπιτιών μας, ως απάντηση, δίνουμε στη δημοσιότητα έναν πίνακα που επεξεργαστήκαμε. Έναν πίνακα που δείχνει, ποια είναι η Ελβετία του Ιωάννη Καποδίστρια και ποια η Ελλάδα των Μαυροκορδάτων και των Κωλέτηδων. Ποια η Ελβετία της Άμεσης Δημοκρατίας και ποια η Ελλάδα, των Σαμαρά, Τσίπρα, Βενιζέλου, Κουβέλη, Μιχαλολιάκου, Παπαρήγα, Καμένου.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΛΛΑΔΑΣ-ΕΛΒΕΤΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑΕΛΒΕΤΙΑ
Διαφθορά:Από τις πρώτες στον κόσμο στη διαφθορά, μεταξύ της Κολομβίας και του Μαλάουι της ΑφρικήςΜε τους μικρότερους δείκτες διαφθοράς, μαζί με τη Σουηδία, τη Δανία και τη Νορβηγία.
Κατά Κεφαλήν Εισόδημα το 201225.000 περίπου χιλιάδες δολάρια ετησίως. Μαζί με τις Σεϋχέλλες και το Τρινιντάντ και Τομπάκο (Καραϊβική).51.000 περίπου δολάρια ετησίως. Το διπλάσιο δηλαδή από την Ελλάδα, μαζί με το Λουξεμβούργο και τη Νορβηγία.
Κατώτερος μισθός 2012586 ευρώ μικτά. Περίπου 450 ευρώ καθαρά.1.800 έως 3.400 ευρώ το μήνα για ανειδίκευτους εργάτες και από 2,300 έως 4,300 ευρώ για ειδικευμένους εργαζόμενους.
Ανεργία26,5% (ψευδές «επίσημο» στοιχείο. Δεν συμπεριλαμβάνει αγρότες, αδήλωτους, μακροχρόνια άνεργους κλπ)3,8% πραγματική ανεργία. (Κατά ειδικότητα δηλαδή. Υπάρχουν θέσεις εργασίας, αλλά όχι για άνεργους ειδικευμένους εργαζόμενους).
Φ.Π.Α.13% στα τρόφιμα 23% στα γενικά είδη.2,5% στα τρόφιμα, 8% στα γενικά είδη.
Βενζίνη το λίτρο.1,65 ευρώ.1,14 ευρώ.
Γάλα το λίτρο.1.25 ευρώ.1.15 ευρώ.
Ρύζι το κιλό.2.10 ευρώ.1.70 ευρώ.
Αυγά η 12άδα4.70 ευρώ.4.85 ευρώ.
Κόστος ηλεκτρικού ρεύματος ανά μήνα για διαμέρισμα 83 τμ.120 ευρώ.134 ευρώ.
ΕγκληματικότηταΜε 50.000 αστυνομικούς η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει από τους υψηλότερους δείκτες εγκληματικότητας στον κόσμο, μαζί με την Τυνησία και τις Φιλιππίνες.Με 17.000 αστυνομικούς, η Ελβετία των 9 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει τους χαμηλότερους δείκτες εγκληματικότητας στον κόσμο, μαζί με τη Νορβηγία και τη Δανία.
Και φυσικά θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε την απαρίθμηση των συγκριτικών στοιχείων, όπου η ορεινή και φτωχή Ελβετία της Άμεσης Δημοκρατίας, όχι μόνο έχει υψηλούς δείκτες σε κάθε τι που αφορά ποιότητα ζωής και δημοκρατίας, σε σχέση με την πλούσια Ελλάδα της ψευτοδημοκρατίας των Μαυροκορδάτων και των Κωλέτηδων, αλλά παραμένει το μοναδικό πολιτικό σύστημα στον κόσμο, που εδώ και 200 χρόνια, δεν αμφισβητήθηκε ποτέ.
Όσο για τους μύθους, περί χώρας των «τραπεζιτών» και των «λαμόγιων», ας κάνουν τον κόπο οι επικριτές της Ελβετίας και ας ρίξουν μια ματιά εδώ, για να δουν τις απαντήσεις, με πλήρη πολιτικοεπιστημονική τεκμηρίωση.
Άμεση Δημοκρατία: Η μόνη μας διέξοδος Έλληνες.
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου