Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Για την κατάντια μας φταίμε όλοι! ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΔΕΣ


Δεξιοί, αριστεροί, μεσαίοι και λοιποί κυρ παντελήδες φταίνε για την κατάσταση που βιώνουμε εδώ και αιώνες στην Ελλάδα μας και στο υπόλοιπο του πλανήτη μας, η Δημοκρατία δεν αναγνωρίζει κόμματα κύριοι και αγαπητές μου κυρίες, η Δημοκρατία αναγνωρίζει Πολίτες και βάσει αυτού και μόνο αυτού θα έπρεπε να πορευόμαστε.
Όταν ο κάθε ένας από εμάς κοίταζε το σπίτι του, την πάρτη του για να το πούμε και πιο λαϊκά,  δημιουργήσαμε την σαπίλα που αναγκαζόμαστε να ζούμε σήμερα και να θρέφουμε - παχαίνουμε σκουλήκια και βόδια "ΠΟΥΛΗΤΙΚΟΎΣ" και να τους ακούμε στο θέατρο του παραλόγου με "καμμένο" το σενάριο "ΚΥΝΟΒΟΎΛΙΟ" να μας εμπαίζουν.

Οι πολιτικοί αγαπητοί μου Συν Έλληνες δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να νομοθετούν και να αποφασίζουν για τον Λαό, ο Λαός μέσω των Δημοψηφισμάτων  και μόνο είναι υπεύθυνος για αυτό.

Μην σας φαντάζει μακρινή η λύση, λύση υπάρχει λέγεται Δημοκρατία αλλά κάποιοι άνθρωποι για να την ξεχωρίζουν από τον τραγέλαφο που ζούμε σήμερα για "Δημοκρατία", όπως ο κύριος Σταύρος Βιτάλης, την  ονομάζουν Άμεση Δημοκρατία, οι πιο γνωστές Χώρες που εφαρμόζεται σήμερα είναι η Ελβετία και η Ισλανδία και όπως ίσως κάποιοι από εσάς ξέρετε, η Ελβετία το εφαρμόζει από το 1848 χάρις τον Μέγα Καποδίστρια!!! εμείς εδώ τον φονεύσαμε  λόγω αγγλοσαξονικών - παντεληδικών συμφερόντων!

Το Σύνταγμα της Άμεσης δημοκρατίας ένα έργο ζωής, επιστημόνων και φίλων του Πατριωτικού Μετώπου θα το Βρείτε αναρτημένο στο www.pamet.gr.
Διαβάστε το εδώ:    PDF      E-BOOK

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι σαν ΓΡΟΘΙΑ, την ΓΡΟΘΙΑ που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, την ΓΡΟΘΙΑ που παίρνει φόρα και δεν την σταματούν μήτε οι άτλαντες, μήτε οι πέρσες, μήτε οι τούρκοι, μήτε οι γερμανοί, μήτε κάθε μορφής εξουσιαστική βία σε αυτόν τον κόσμο, και βασικά....
 ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ!!!

ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΜΠΡΟΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
!!!ΕΝΩΘΕΙΤΕ!!! 

Πολίτης.
Καράμπελας Διονύσιος.

Πηγή: Κονίσαλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου