Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Σχέδια ανατίναξης της αυτοκινητοπομπής του Πούτιν στον κυβερνητικό αυτοκινητόδρομο.

Ο γραμματέας τύπου του πρωθυπουργού της Ρωσίας Ντμίτρι Πεσκόφ επιβεβαίωσε, αλλά  απέφυγε να σχολιάσει τις πληροφορίες για την αποτροπή της δολοφονικής απόπειρας κατά του Βλαντίμιρ Πούτιν.


 Σήμερα νωρίτερα, το Πρώτο κανάλι της ρωσικής τηλεόρασης, επικαλούμενο τις ειδικές υπηρεσίες της Ρωσίας και της Ουκρανίας μετέδωσε ότι ετοίμαζε την απόπειρα κατά του πρωθυπουργοί μία ρωσο-ουκρανική συμμορία που σχεδίασε να διοργανώσει μια σειρά από βομβιστικές επιθέσεις στη Μόσχα αμέσως μετά τις προεδρικές εκλογές. Έχει μεταφέρει ήδη τα εκρηκτικά στη ρωσική  πρωτεύουσα και τα έκρυψε στην περιοχή της Λεωφόρου Κουτούζωφ. Σχεδίαζε να ανατινάξει εκεί την αυτοκινητοπομπή της κυβέρνησης.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του Πρώτου καναλιού, η συνωμοσία έχει αποκαλυφτεί ύστερα από την έκρηξη στη Οδησσό, την οποία πήραν στην αρχή ως έκρηξη γκαζιού οικιακής χρήσης. Αλλά, όπως εξακριβώθηκε,  εκεί στην πραγματικότητα κατασκεύαζαν εκρηκτικούς μηχανισμούς και προετοίμαζαν δολοφονική απόπειρα κατά του Πούτιν.

Άλλα σχόλια σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες μέχρι τώρα δεν έχουν φτάσει.


Σχόλιο Διογένη:
Ρωσο-ουκρανική συμμορία το λέμε τώρα? γιατί δεν το λέμε αυτό που είναι στ'αλήθεια??? δεν το λέμε εβραιομασονικοαμερικανικοαγγλικογερμανικογαλλικο blog???
http://diogenisdaskalos.blogspot.com/
http://konisalos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου