Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Πώληση Νησιών, ενοικίαση των δικών μας Ελληνικών Αρχαιολογικών χώρων.
Παραχώρηση των συνόρων μας και σε περίπτωση ξένης εισβολής παίρνουμε έγκριση από την Γερμανία για να αντεπιτεθούμε, μείωση των Ειδικών Δυνάμεων.
Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας πώληση του Ορυκτού πλούτου, Λεφτά Υπάρχουν!
Κόψανε από την Παιδεία, την Υγεία, τις Συντάξεις, τους Μισθούς, μέσω των απολύσεων, των χαρατσιών, επιδομάτων Προνοίας.
Η Ελλάδα ξεπουλήθηκε από ΠΡΟΔΟΤΕΣ.Εσύ Πατριώτη ως πότε θα τα ανέχεσαι όλα αυτά;;; 


Όλοι οι Έλληνες μια Γροθιά! Όλοι έξω στις πόλεις χωριά, ώρα να ζητήσουμε άρση της βουλευτικής ασυλίας, ώρα να αρνηθούμε την Κάρτα του Πολίτη, που είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, ώρα να πληρώσουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ μας. Έλληνες, μην ξεχνάτε εμείς είμαστε ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ μας, σύμφωνα με το Ελληνικό μας ...Σύνταγμα! (Άρθρο 1, παρ. 2 & 3.)
Βγαίνουμε όλοι στους δρόμους μόνο με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ μας και για την Ελλάδα που μας άφησαν οι παππούδες και προγονοί μας!
Ας χαλάσουμε τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, γιατί στην πατρίδα μας ΔΕΝ χωράει η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!  
ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ , ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΑΣ , ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΥΡΙΩΣ . ΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΥΠΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.

===============================================================


ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΥΠΩΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ Η ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ . (Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ "    ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ . ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΠΡΙΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ . ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009 .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 12.2, ΕΩΣ ΤΙΣ 13.2 ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ


===============================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου