Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

OXI στις φρυγανιές ΕLITE της ELBISCO, από το δίκτυο «Αλληλέγγυον».


Αθήνα  14  Φεβρουαρίου  2013. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!

OXI στις φρυγανιές ΕLITE της ELBISCO, από το δίκτυο  «Αλληλέγγυον».
Με εγκύκλιο με την οποία ζητά από τους διαχειριστές του δικτύου των Ελληνικών Παντοπωλείων «Αλληλέγγυον», ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ELBISCO ΕLITE, απαντά ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνεταιριστικού Δικτύου κ. Σταύρος Βιτάλης, στην απόφαση της εταιρίας ΕLBISCO, να «παρασκευάζει τις φρυγανιές της ELITE στα Σκόπια».


«Σε μια εποχή που τα πάντα διαλύονται από την λαίλαπα των λαμόγιων που κυβερνάνε τον τόπο, το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν οι ελληνικές εταιρίες είναι, να στηρίξουν τον Λαό μας, είτε με τα μεροκάματα είτε με τα προϊόντα τους.
Αντιθέτως η ΕLBISCO – υπογραμμίζει στην εγκύκλιο προς τα παραρτήματα του Αλληλέγγυον ο κ. Βιτάλης – όχι μόνο επέλεξε να στερήσει μεροκάματα από τους Έλληνες εργάτες, αλλά έστησε τις εγκαταστάσεις της σε μια χώρα, η οποία κυβερνιέται από τους ακροδεξιούς του VMRO. Οι οποίοι μάλιστα, δεν ξεχνούν σε κάθε ευκαιρία να ωρύονται για τις αλυτρωτικές τους βλέψεις κατά της χώρας μας, με χάρτες που φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη.
Αν η ΕLBISCO Συμμετοχών Α.Ε. της οποίας η έδρα βρίσκεται στο Πικέρμι Αττικής εκτιμά πως το κέρδος είναι αυτοσκοπός, τότε της προτείνουμε αλλάξει τα ονόματα των προϊόντων της από Ελίτε σε Γκρουελίτε, από Αλατίνη σε Σταυρεφσκίνι, από Κρις-Κρις σε Μπάρντοφτσι (το ψυχιατρείο στο οποίο βασανίστηκε ο γενναίος Σκοπιανός Αρχαιολόγος Βασίλι Γκρλιγορίεβτς), από Βοσινάκη σε Μποσάνσκι και από FORMA σε MVROMA.
Τέλος – ολοκληρώνει στην εγκύκλιο του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού και Πρόεδρος του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας κ. Σταύρος Βιτάλης – καλώ για μια ακόμη φορά τις ελληνικές βιοτεχνίες και βιομηχανίες να μην κόβουν το κλαδί πάνω στον οποίο κάθονται. Όσο για το Λαό μας, τον πολίτη που επιμένει να είναι αιμοδότης των πολυεθνικών που θρονιάστηκαν στον σβέρκο μας και αγοράζει την εισαγόμενη καταστροφή του, να γνωρίζει τουλάχιστον ποιος είναι ποιος, σε τούτο το βασίλειο της Δανιμαρκίας. Και όταν οι νέες γενιές και τα αγέννητα στα οποία φορτώσαμε την κατάρα του χρέους και των πολιτικών απατεώνων που το δημιούργησαν τους ζητήσουν λογαριασμό, να τους απαντήσουν: Ναι. Εμείς σας καταστρέψαμε το μέλλον σας».
Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης
Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com
«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης
Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου