Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ας βυθίσουμε στη λήθη της ιστορίας τους «Δούρειους Ίππους» των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των μαστροπών της παγκοσμιοποίησης, τώρα, που με την ψήφο μας μπορούμε!


Οι καταναλωτές βλέπουν, στις σημερινές προοπτικές της πατρίδας μας, την προσπάθεια του παγκοσμιοποιημένου τοκογλυφικού συστήματος να καταστρέψει την Ελλάδα.
Οι κερδοσκόποι, επιβάλλοντας τις παγκόσμιες εταιρίες - βρυκόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής θέλουν να καταστρέψουν την Εθνική μας οικονομία και το μέλλον των παιδιών μας! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι με την μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών:
√      Καταστρέφονται οι ευαίσθητες ομάδες της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή οι μικρομεσαίοι παραγωγοί (αγρότες, βιοτέχνες κλπ) και παραμένουν οι έμποροι οι ανταποκριτές των παγκόσμιων εταιριών.
√      Αυτό οδηγεί σε ακόμη μεγαλύτερο έλλειμμα ισοζυγίου πληρωμών και σε υπερβολική ανεργία.
√      Μειώνονται ακόμη περισσότερο τα έσοδα του κράτους, λόγω μείωσης των πωλήσεων και της απόδοσης ΦΠΑ, παρά του ότι αυξήσανε τους συντελεστές ΦΠΑ.



√      Η Ελληνική οικονομία έχει μπει σε βαθιά ύφεση και οι εργαζόμενοι καταναλωτές σε καθοδική πορεία φτώχιας.
SintagmaΆρα οι παγκόσμιοι κερδοσκόποι επιβάλουν στην πραγματικότητα την καταστροφή της Εθνικής μας Επιβίωσης… και την ακόμα πιο βαθιά υποδούλωσή μας. Θέλουν να κυριαρχήσουν στην ελληνική αγορά οι μεγάλες παγκόσμιες ανώνυμες εταιρείες και να καταστρέψουν τους μικρούς επώνυμους έλληνες παραγωγούς!
Γι’ αυτό απευθύνουμε έκκληση στους καταναλωτές:
√      Μην δώστε με την ψήφο σας δύναμη στους «Δούρειους Ίππους» των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των μαστροπών της παγκοσμιοποίησης!
√      Ενισχύστε τα ελληνικά προϊόντα.
√      Αναπτύξτε την ελληνική παραγωγή.
√      Βοηθείστε τους Έλληνες βιοτέχνες και αγρότες να δημιουργήσουν αγορές παραγωγών, για απ’ ευθείας πωλήσεις στους καταναλωτές με καλύτερες τιμές.
Μποϋκοτάζ σε ΟΛΑ τα εισαγόμενα!
(εκτός από τα εργαλεία)
Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ καλεί τους καταναλωτές:
√      Να μην συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων και ν’ αντισταθούν στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, μποϋκοτάροντας ΟΛΑ τα εισαγόμενα είδη, εκτός από τα εργαλεία. Ας αγοράζουμε μόνο ελληνικά ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Μπορούμε να ζήσουμε μόνο με την ελληνική παραγωγή.
√      Να επιλέγουν ελληνικά βιολογικά και φυσικά αγαθά, ενισχύοντας τις τοπικές αγορές παραγωγών.
√      Να βρουν και να αξιολογήσουν απ’ ευθείας τους Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τους καλύτερους. Να δημιουργήσουν άμεση σχέση με τους παραγωγούς. Μόνο αν γνωρίσεις τον παραγωγό μπορείς να αγοράσεις επώνυμο προϊόν.
√      Να πάψουν, όσο μπορούν, να εξαρτώνται από την αγορά και να κάνουν ιδιοπαραγωγή αγαθών και υπηρεσιών.


http://www.biozo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου